تاریخچه تیشرت
تیشرت لباس کامل شده در قرن نوزدهم هستند. که در قرن نوزدهم از نوعی لباس سرهمی بلندی که به عنوان لباس زیر ازش استفاده میکردند. که با توجه به گذشت زمان از شکل سرهمی بودن به شکل جدا ودو تیکه درامد. بالاتنه ان را بلندتر میگرفتند که زیر کمربند میمد. وبه دوصورت دگمه ای وبدونه دگمه دربازار تولید عرضه میشد ودر اختیار عموم قرار میگرفت.بخاطر پوشش عالی که داشت برای محیطهایی که دمای حرارتی بالا داشت در اواخر قرن نوزدهم کشتی گیران ومعدن چیان ازان استقبال زیادی کردند ومورداستفاده قرار گرفت.
تیشرت های بی دگمه که به عنوان لباس زیر ازش استفاده میشد. اولین بار در جنگ بین
امریکاواسپانیا
درسال1898الی1913 برمیگرده. وقتیکه نیروی دریایی امریکا بعنوان لباس زیر ان را رواج داد.نوعی لباس پنبه ای، که دارای استین های کوتاه ورنگ سفید ویقه های گرد بود.که از ان بعنوان لباس زیر یونیفرم مورد استفاده قرار میگرفت. به عنوان لباس زیر یونیفرم پوشیده میشدند. که بیشترین استفاده ان در بین ملوانان وتفگداران دریایی ودر مناطق گرمسیر استفاده میشد. بدلیل اینک راحت لباس فرمشان را کناربذارند، واین تیشرت ها را بپوشند. تاریخچه تیشرت در اصل یه نوع پیراهن پارچه ای که بدلیل فرم بالاتنه بدن که شبیه تی شکل میباشد واز دو استین ویک تنه تشکیل شده بعنوان تی شناخته شده. از لحاظ شکل معمولی استین کوتاه شکل معمول تی شرت ها شامل آستین های کوتاه و یقه گرد. بجای عادی است. بیشتر از جنس نخی وبا ماشین تهیه میشود.و بافت نرم تری دارند در مقایسه با پیراهن هایی که دوخته شدند. در بیشتر نمونه های مدرن،که در دستگاه بافت ریسندگی بدنه های تیشرت بشکل لوله ای وپارچه یکسره ودایری شکل بافته میشود. طوری که درزی در کناره های پیکره ان بوجود نیاد. بطوری که درزی در کناره های پیکره آن بوجود نیاید. صنعت بافت تی شرت تمایل زیادی بسمت صنایع اتوماتیک یافته پیدا کرده است و در این بین می تواند برای برش پارچه ها با استفاده از روش لیزر یا آب افشان ها اشاره کرد.
مابقی ادامه مطالب در رابطه با تیشرت ها که با تغییر دادن در لباسهای زیر که در قرن نوزدهم مرسوم بوده وجدا کردن لباسهای زیر یک تیکه به دوتیکه مجزا بالاپوش وپایین پوش بوجود امد
، به طوری که قسمت بالاتنه به انداره ای بلند است که بشود ان را داخل بندنیک به پایین تنه جای داد. این نوع لباسها با نوع دگمه دار وبدونه دگمه،در اواخر قرن نوزدهم درمحیط های گرمسیر وبعنوان یه پوشش مناسب کارگران معادن وباراندازها مورد استفاده قرار میگرفته. در اصل این لباس ها وقتی به عنوان یه لباس ساده وبدونه دگمه توی امریکا همه پوش شد. که نیروی دریایی آمریکا در طول مدت زمان جنگ بین آمریکا و اسپانیا در سال ۱۹۸۹ در طی این جنگ در این زمان این جامه یک زیرپیراهنی پارچه ای سفید رنگ با یقه گرد و آستین های کوتاه بود که در زیر یونیفرم پوشیده می شد. ملوانان وسربازان نیروی دریایی که جزه گروه های کاری زیر دریایی اولیه وآب وهوای حاره ای بجای کت های یونیفرم خود فقط زیر پیراهن میپوشیدند.که حین کار فقط زیر پیراهن کثیف شود.رایج بوده .زمانی این زیر پوش استفاده زیادتری پیدا کرد وجایگاه خودش را در پوشش مد روز بعنوان تک پوش داد و روی زیرپوش پوشیده میشد. به این دلیل که دردهه پنجاه وبعد ان که مارلون براندو در فیلم (اتوبوسی بنام هوس) به تن کرده بودمحبوبیت بیشتری دربین همگان پیدا کرده بود.
بیشتر مواقع پسر بچه ها موقع انجام کارهای روزمره وبازی کردن در بیرون از خانه از تیشرت استفاده میکردند.ذهنیت بسمتی رفت که پوشیدن ان بعنوان لباس عادی در هر شرایطی در بین افکار عمومی جا گرفت.
در سال ۱۹۴۲ وقتی که تیشرتی با با طرح دانشکده تیراندازی نیروی هوایی ارتش روی جلد مجله لایف چاپ شد. که یک تی شرت با طرح دانشکده تیراندازی نیروی هوایی ارتش برروی جلد مجله لایف ظاهر شد،از تیشرت های چاپی به صورت محدود استفاده میشد.در دهه شصت تیشرت های چاپی به منظور عنوان کردن عقاید شخصی و درتبلیغات وتظاهراتبعنوان اعتراض وسوغاتی تی شرت های چاپی در دهه شصت بمنظور بیان عقاید شخصی و همچنین برای استفاده در تبلیغات، تظاهرات اعتراضی و بعنوان سوغاتی مورد محبوبیت بالایی قرار گرفت.نمونه های الان در طرح ورنگ وپارچه های مختلف ومتنوع تری واز نوع یقه گردویقه هفت مورد استفاده قرار میگرفت که یقه هفت نوعی پیام اعتراضی محسوب میشده است.
تیشرت ها اوایل بعنوان لباس زیر مورد استفاده قرار میگرفتند.اما در حال حاضر تنها پوششی بعنوان نیمه تنه روی سوتین برای خانم ها ودر موارد کم برروی عرقگیر (رکابی) استفاده میشد. همچنین بوسیله چاپ ترکیب هر نوع لغت،طرح های هنری و عکس در تی شرت میشود از آن بعنوان یک رسانه ای برای ابراز عقیده شخصی و تبلیغات میتوان استفاده کرد. بلندی تیشرت تی شرت اغلب تا کمرمیرسد.تیشرت ها انواع مختلفی دارند واز جمله تیشرت ها تولید شده تیشرت یقه هفت است. تولیدشده یقه انواع مختلفی از تیشرت شرت از جمله تی شرت های یقه V تولید شده است.بعضی از تیشرت ها که از نظر بلندی وقدی تا سر زانو میرسد.در اغلب مواقع از این تیشرت های بلند زنان بعنوان لباس خواب از ان استفاده میکردند .یکی از دوره های مد پوشاک بانوان در دهه 90از تیشرت های تنگی (نیم تنه)یا تیشرت های بندی(تاپ)کوتاهی که تا بالای قفسه سینه را میپوشاند.یه دوره مد دیگه ای که مورد استقبال کمتری قرار گرفت وشامل تیشرت های استین کوتاه که روی تیشرت های استین بلند میپوشیدندو بارنگ بندی متضادکه معروف به(لایه بندی)است. تیشرت های چسبان به تیشرت هایی گفته میشه که به بدن چسبیده میشود.که در اصطلاح (فیت بدن ) یا(عروسکی)است.
.در اوایل دهه پنجاه چند شرکت در سرزمین فلوریدا اغاز به کار تزیین تیشرت ها با اشکال واسم های مختلف کرد.اولین شرکت در تراپیکس بود که توسط سم کانتور تراپیکس تاگزدر میامی تاسیس شد. بعد از این شرکت شرکت های دیگه ای نیز در میان سرزمین تاسیس شدو انها هم به کار چاپ برروی تی شرت ها توسعه یافتند
در سال 1948تی شرت های پنبه ای در شرکت شری به وسیله کوئنتین سندلرتاسیس شد.
،که اوایل با فروختن شال وروسری های چاپی فعالیت خودش رو اغاز کرد.که بعدها به یکی از بزرگترین شرکت های صاحب امتیاز پوشاک و تولید پوشاک با تصویرهای چاپی در ایالات متحد آمریکا تبدیل شد. تی شرت های رینگر(با رنگ متفاوت وبدنه ودرزهای یکنواخت )در دهه شصت ظاهر شد. وبعنوان مد اصلی در بین جوانان وطرفداران راک مبدل شد.که در این دهه شاهد ظاهر شدن تصویرهای چاپی ورنگ ریزی روی تیشرت ها شد.وتیشرت ها به رسانه ای برای انتشار هنر لباس ،تبلیغ های بازرگانی،پیغام های ماندگار وپیغام هنرمندانه اعتراضی مبدل شد. وارن دیتون،پوسترهای هنری توهم را طراحی کرد، پیشروی تصویرسازی های بزرگ و رنگی برروی تی شرت ها با مضامین سیاسی، اعتراضی و فرهنگ مردمی بود به این منظوراز تصویرهای سزار چاوز، کاریکاتورهای سیاستمدار اواخر سال1969 در مقاله ای در مجله لوس انجلس تایمزاستفاده کرد (جالب اینجاست که این شرکت تولیدی اینک بازار خرید خوبی نداشته باشدبه سرعت خط تولیدی خودش را متوقف کرد.ریچارد المن،در اواخر دهه شصت
روبرت تری، بیل کلی و استنلی موس شرکت مانستررا در کالیفرنیا در شهر میل تاسیس کرد. وبه تولید سریع طرح های هنری زیبا برروی تیشرت مشغول شدند. تی شرت های شرکت مانستر دارای نقش هاونگاره ها و نماد ها شرکت راک وفرهنگ ماری جوانا بود. یکی از محبوب ترین نمادی ک بروی تیشرت ازان استفاده میشد. اغتشاشات سیاسی دهه 60 بود. نقش صورت چه گوآرا ، رهبر انقلابی مارکسیسم بود. در حال حاضر اکثریت تیشرت ها که مورد تاری از تی شرت های مورد توجه و به یادماندنی ساخت دهه ۷۰ ، جای خود را در میان فرهنگ مردمی روز باز کرده اند. وقتیکه تیشرت سفیدرنگ را جانسون بهمراه کت تک ارمنی درفیلم (شورش در میامی)استفاده کرد در اواسط دهه 80 فوق العاده رواج یافت . رایج ترین شکل تزیین تبلیغاتی روی تیشرت تصاویر چاپی است.
دراین روش تیشرت یقه گرد
یک طرح به رنگ های جدا تقسیم می شود. سپس جوهر آبی یا پلاستیشل از طریق صفحه های مشبک برروی پیراهن اعمال می شوند تا محل نشستن جوهر بروی پارچه به این صفحه ها محدود شود.در بیشتر چاپ های تبلیغاتی برروی تی شرت ها از رنگ های مخصوص به آن طرح استفاده می شود. برای اینک تعدادمحدود رنگ ودست پیدا کردن به طیف تری از رنگ ها، استفاده از چاپ فرآیند (تنها با استفاده از جوهر های آبی (مایل به سبز) ، قرمز، زرد و سیاه رنگ) یا فرآیند شبیه سازی (تنها با استفاده از جوهرهای سفید، سیاه، قرمز، سبز، آبی و زرد طلایی) خیلی تاثیر گذار است. بیشتر برای لباسهای رنگی فرایند چاپ مناسب تر است. برای لباسهای تیره فرآیند شبیه سازی بیشتر مناسب است. در سال ۱۹۵۹با اختراع پلاستیشل باعث ساخت جوهری که هم از نظر دوام و هم کشسانیزیادتری نسبت به جوهرهای آبی شدوتنوع بیشتری در طراحی را فراهم کرد.
تعداد خیلی کمی از شرکت های تولیدی هنوز هم از جوهر ابی روی لباس استفاده میکنند. بیشتر شرکت ها هم هنوزهم از جوهر های پلاستیشل استفاده میکنند. چون امکان چاپ روی رنگ های مختلف وبدون نیاز به تنظیم رنگ در سطح طراحی را فراهم می کند. در داخل وخارج جوهرهای مخصوص مد رایج هستند و شامل جوهرهای موج دار، پف دار، افشانی و جوهر لیمویی می شوند. میشود یک ورقه فلزی را تحت فشاروحرارت گذاشت وروی هر جوهر پلاستیشل مهرزد.در سطوح موج دار که قبلا جوهرپلاستیشل انجام شده باعث میشود تصویر ظاهری اینه مانند پیدا کند. جوهرهای مخصوص برای خرید وتصویر سازی از قیمت بالاتری استفاده میشود. و بیشتردر بوتیک ها برروی لباس فروشی دیده می شوند. برای تزیین روی تیشرت ها روش های دیگری شامل استفاده از رنگ پاشی، تکه دوزی، قلاب دوزی، مهرکوبی یا طراحی برجسته و اتوکشی تصاویر چاپی حرارتی، حروف چینی پرزی یا تصاویر چاپی تصعیدی برروی تی شرت (در این روش ها با گرمای فشاری اتو حروف،و نماد ها برروی پارچه حک می شوند ) هستند. چاپگر های لیزری توسط جوهردانی حاوی رنگ تصعیدی قابلیت چاپ برروی کاغذ های ساده را دارد که بعدا می توان از آن برای چاپ حرارتی برروی تی شرت استفاده کرد. برای تولید تیشرت در دهه ۸۰ از رنگ های «ترموکرومیک» استفاده می شد وتغییر رنگ میداد در مجاورت گرما از این نوع رنگ ها درخیابانهای انگلستان زیاد دیده میشد در طی چند سال برند Global Hypercolour اما بعد از ان زمان دیگر تقریبا محو در بین نوجوانان امریکایی محبوبیت زیادی این برندها پیدا کرد. مورد بدی که درلباس چندرنگی بود احتما خراب شدن بالای رنگ مخصوصا موقع شستشو با اب گرم ورنگ پس دادن انها موقع شستشو به لباسهای دیگر بود
روش رنگرزی لباس در اوایل قرن ششم و در کشورهای هند، ژاپن و آفریقا بوجود آمد. برخی اشکال رنگرزی شامل Bandhani در فرهنگ هندوستان ( قدیمی ترین تکنیک شناخته شده رنگرزی) و روش Shibori در فرهنگ ژاپن هستند. این روش تا قبل از دهه ۶۰ و پیش از دوره حرکت های شدید اعتراضی هیپی ها به جنگ ویتنام در آمریکا رواج نداشت . وینیل چاپ حرارتی یکی دیگر از روش های تزئین تی شرت، استفاده از وینیل های (نوعی پلاستیک) چاپ حرارتی است. با استفاده از یک تکه طراحی شده از این وینیل ها (شابلون) و سپس پرس حرارتی آنها بعنوان چاپ دائمی بروی پارچه، امکان تولید سریع پیراهن های تزئینی فراهم می شود.
از اواخر دهه ۸۰ و مخصوصا دهه ۹۰ تا الان، تی شرت هایی با علائم اختصاری مربوط به طراحان صاحب نام در بین مردم،مخصوصا نوجوانان و جوانان، محبوبیت بالایی پیدا کرده. این نوع لباسها به مصرف کننده این امکان را می دهد تا سلیقه خود در خرید برند طراح آن لباسی را با قیمتی پایین به رخ بکشاند و در عین حال لباس تزئینی به تن داشته باشد.
برترین تولید کننده های تیشرت وبروز ترین شرکت تولید چاپ تیشرت به روش سابلیمیشن در شرکت ایده های درونی بوده که کار تولید وچاپ تیشرت را از سال 1391 شروع وتا به الان در حال انجام وسابقه طولانی در چندین ساله تولید محصولات جزء بهترینهای تولیدکننده تیشرت های ایران بوده است.
در ایده های درونی شما انواع تیشرت ها را در طرح ورنگ وجنس های مختلف میتونید ببینید وانتخاب کنید. و چاپ آن را به مجتمع چاپ تبلیغات ما بسپارید. میتوانید به طراحی چاپ انلاین برای این منظور به بخش طراحی آنلاین رفته و برای تیشرت خود طرح و عکس دلخواه و شخصیتان را آپلود کنید تا چاپ عکس دلخواه شما روی تی شرت انجام شده و برای شما و به آدرس شما ارسال گردد.
لباس ملوان که به سرعت به عنوان لباس کا بین کشاورزا وکارگران صنعت های مختلف رواج پیدا کرده. به دلیل اینک به اسانی پوشیده میشد وارزان قیمت بوده وتمیز کردن ان هم خیلی راحت .اسان بوده خصوصا در بین پسران جوان محبوبیت داشته . در سال 1920 اسک تیشرت در لغتنامه مریام وبستر ثبت شده است. کلمه تیشرت در سال علت این نامگذاری به T-Shirt از روی شکل ظاهری آن بود.
برای انجام کارهای مزرعه، وهمرمان شدنش با رکود بزرگ تیشرت تحت عنوان لباس پیش فرض و وپوششی برای بالاتنه استفاده میشد. درزمان جنگ جهانی دوم بین نیروی دریایی استفاده از تیشرت رایج شد. ودر بین سربازان پوشیدنش همراه با شلوار عادی شد.اما بعد از اینکه مارلون براندو در سال ۱۹۵۱ در فیلم اتوبوسی به نام هوس با تیشرت ظاهر شد، محبوب شد این تیشرت وجزء لباسهای فشن قرار گرفت. این لباس محبوبتر شد و در رده لباسهای فشن قرار گرفت. که بچها موقع بازی وکار در بیرون از خانه این نوع تیشرت را میپوشیدند. که باعث شد بعنوان لباسی معمولی هرزگاهی پوشیده شود.
مارلون براندو - فیلم اتوبوسی به نام هوس
تیشرت چاپی تیشرتی است که برروی ان تصویر طرح یا نوشته ای به روشهای متفاوتی چاپ شده بعد از تهیه ودوخته شدن پارچه روی تیشرت طرحی چاپ میشد. روش های متفاوتی است برای چاپ روی تیشرت که از بین انها
میتوان به سیلک اسکرین (Silk Screen)، سابلیمیشن (Sublimation)، ترانسفر (Transfer)، و مستقیم (Direct to Garment) اشاره کرد. بعضی گاها بعضی از این چاپ ها نیاز به شرایط نگهداری خاصی دارند، در نحوه تا کردن لباس ،شستشو یا اتو کشی آنها، معمولا لباس هایی که با چاپ سیلک به فروش میرسند، نباید مستقیما اتو کشی شوند و مراقبت هایی دارند که میتوان به قرار دادن پارچه ای به عنوان محافظ قسمت چاپی لباس، بین اتو و لباس، از سلامت ماندن چاپ لباس اطمینان خاطر داشته باشیم
محتویات
• ۱چاپ اسکرین (Screen-Print)
• ۲چاپ سابلیمیشن (حرارتی یا Iron-On)
• ۳چاپ مستقیم (دیجیتال یا DTG)
• ۴منابع
چاپ اسکرین (Screen-Print)[
از قدیمی ترین روش چاپ روبی لباس چاپ اسکرین است. در این روش طرحی را که میخواهند روی لباس چاپ کنند شابلن درست میکنند، روی لباس قرار میدهند، و رویش رنگ میمالند. در این روش مزیت خوبی که دارد این است که تا عمق الیاف پارچه نفوذ پید میکند. و تا زمانی طرح چاپ شده ماندگاری دارد که لباس کهنه وپاره نشود استفاده از ان فقط برای چاپ یه طرح در تعداد زیاد از نظر مالی واقتصادی موجه است این بخاطر ماهیت روش چاپ اسکرین است.
استفاده از ان برای چاپ طرح دلخواه به شکل تکی منطقی نیست.وتنها برای چاپ یک پس است. ومحدودیت دیگری که دارد این است که کم بودن تعداد وجداسازی رنگ ها نسبت به روش های دیگر است.
چاپ سابلیمیشن (حرارتی Iron-

چاپ سابلمیشن از دهه 70حداقل به این سمت رواج داشته .ویک تحولی در زمینهٔ چاپ طرح مورد نظر روی لباس بود. که از پرینت های چهاررنگ جوهری که طرح مورد نظر را روی کاغذ مخصوص چاپ کرده وروی لباس به وسیله نوعی اتو طرح مورد نظر انتقال یافتهدر روش چاپ سابلمیشن طرحی را که روی کامپیوتر میتوان مشاهده کرد وچاپ کرد. علی رقم تمام مزایایی که دارد ، دوتا عیب بزرگ دارد.اول اینکه در این روش فقط چاپ روی پارچه های روش ممکن است.
بدلیل اینکه برای چاپ طرح از پرینترهای چهاررنگ استفاده میشود که فاقد کارتریج رنگ سفید هستند. در واقع پرینتر با فرض اینکه طرحی که در کامپوتر دیده میشود قرار است روی کاغذ سفید چاپ بشود، برای چاپ رنگ سفید را اصلاً در نظر نمیگیرد؛ اگر طرح چاپ شده را روی پارچه ی، سیاه رنگ انتقال دهیم هیچ رنگی به خوبی دیده نمیشود.عیب دوم به نوع پارچه انتخابی است که محدودیت دارد. چاپ سابلیمیشن فقط روی پارچههایی ممکن است که دارای حداقل ۷۰٪ مواد پلیمری (مانند پلیاستر) باشد. این روش چاپ ۱۰۰٪ روی پارچههای کتان مانند پنبهای (نخی) قابل استفاده ومناسب نیست
چاپ مستقیم (دیجیتال یا DTG
در این روش از پنج کارتریج رنگ (CMYK+W) که رنگ سفید هم شامل ان است استفاده میشود؛ امکان میلیونها رنگ چاپ روی هر نوع رنگ پارچه ای است ومحدودیت رنگی در پارچه وجود ندارد. که به ان چاپ مستقیم می گویند. پارچه مستقیما درون پرینتر قرار گرفته و جوهر روی آن پاشیده میشود. در چاپ مستقیم، جوهر بحدی درون بافت والیاف پارچه نفوذ پیدا میکند که به مرور زمان همراه پارچه کهنه میشود ،ووقتیکه به دلیل کهنگی لباس از ان دست میکشیم طرح چاپ شده هنوزم قابل پایداری است.
چاپ مستقیم هم مثل روش قبلی متاسفانه دارای ایراداتی میباشد. در چاپ مستقیم از پرینترهای بزرگ وقیمت بالاوجوهر واراداتی قیمت بالایی که هزینه چاپ طرح در روش مسقیم روی لباس بالاتر از روش های دیگر باشد.با این توصیفات قطعا در زمینه چاپ تکی وتعداد کم لباس روش مستقیم نسبت به روشهای دیگر بهتر وقابل رقابت نیست در زندگی مدرن تیشرت چاپ شده بخش مهمی رادربر گرفته ودراکثر زندگی ما جای گرفتهزیاد مورد استفاده افراد قرار میگیرد.واز طریق تکنولوزی ونواوری به وجود امدند.وتاریخچه چاپ تیشرت روی لباسهای زیر لباسهای نظامی ویا کت وشلوار استفاده میشد. در چاپ بروی پارچه نسبت به چاپ تیشرت قدمت بیشتری داراست.
چاپ روی روی چوب نسبت به چاپ پارچه روش قدیمی تر ووقت گیر تری است. برمیگردد به قرن سوم میلادی که روی یک طرح امدادی حک وبا بلوک چوبی تزیین شده وبا جوهر تزریق وبه پارچه انتقال داده میشود. تکنیک دیگر چاپ روی تیشرت دیگر تکنیک های چاپ روی تی شرت در دوران رنسانس و بعد از انقلاب صنعتی به وجود آمده است.
دوران تی شرت های سفارشی در اوایل دهه 1950 آغاز شد، زمانی که چندین شرکت در میامی، فلوریدا به تزئین تی شرت با نام های استراحتگاه های محلی و سایر جاذبه های توریستی شروع به فعالیت کردند. صفحه نمایش چاپ یکی از رایج ترین روش برای چاپ تی شرت در آن زمان ها می باشد. در سال 1959 یک جوهر چسبناک جدید امکان ساخت انواع طرحهای در سبکهای مختلف را فراهم ساخت.
امروز، چاپ تیشرت های سفارشی به عنوان یک ایده ی شخصی بیان می شوند که از طریق آن افراد می توانند نظرات سیاسی و اجتماعی خود را بیان کنند یا از یه عاملی حمایت و یا از تیم خود در ورزشگاه ها حمایت کنند.چاپ روی تیشرت نیز بخش مهمی از استراتژی بازاریابی شرکت های بزرگ کسب و کار می باشد، زیرا تی شرت مشتریان را به “بیلبورد های انسانی” تبدیل می کند.
پیشرفت در تکنولوژی چاپ همراه با سهولت و راحتی بصورت سفارش آنلاین، باعث شده که بسیار محبوب در بین باشگاه ها شرکت ها و یا هر کسب و کاری بشود، صرف نظر از مدت زمان چاپ و قیمت چاپ تیشرت .
.
. چاپ روی تیشرت اسپان
جنس این تیشرت های اسپان پلی استر است. بیشترین طرفدار را در استفاده داراست جنس این تیشرت ها از پنبه ای نارک وپایین که چاپ روی این تیشرت های اسپان از کیفیت بالاتری برخوردار است. که چاپ رنگ روی ایت تیشرت ها پررنگ تر و تفکیک رنگ بالایی نیز دارند. جنس تیشرت های سفید یقه گرد اسپان (پلی استر ) از ۴۰% نخ پنبه و ۶۰% پلی استر تشکیل شده است. به دلیل نوع جنس و تراکم بالا تیشرت و طرح چاپ شده برروی این تیشرت ها کاملا رنگ بخورد پارچه رفته وقابل شستشو می باشد. ومناسبترین رذوش چاپ تبلیغاتی می باشند می باشد.
چاپ روی تیشرت سفید یقه دار
چاپ روی تیشرت یقه گرد که معروف به جودن است. چون فرم ودوخت شیک ویقه ان برای مکانهای رسمی وعمومی واداری مناسب بوده که حتی بعنوان لباس فرم کارکنان هم این تیشرت ها استفاده میشوند که چاپ روی تیشرت به جنس ان بستگی دارد اگر جنس پلی استر زیادتر باشد امکان که در غیر این صورت باید شبیه تیشرت های پنبه ای از لیبل برای چاپ روی تیشرت استفاده کرد. در مجتمع چاپ تبلیغات بابایی ما این امکان را به شما میدهیم که چاپی عالی وبا کیفیت ودر طرح وسایز وعکس مورد نظرتان را با نازلترین قیمت داشته باشید واگر به دنبال هدیه ای مناسب برای سوپرایز کردن وکادو تولد وزیبا هستید برا عزیزانتان ما چاپ روی تیشرت را بشما توصیه میکنیم که کاری شیک ومدرن وحذاب است با ما بهترینها را در چاپ تجربه کنید. امروز چاپ روی تیشرت با عکس وطرح دلخواه زیاد مورد توجه قرار گرفته واستفاده میشود . وبعنوان کادو وهذیه وسوپرایز تولد و مناسبتها از ان استفاده چشمگیری میشود. که قیمیت بسیار مناسبی دارد وکاریست بسیار جالب وشیک ومقرون به صرفه میباشد.