مشاوره واتساپ 09133203842

اخبار و مقالات سایت


بنر چیست؟

 بَرنوشته یا بَرنما  یا بنر (به انگلیسی: Banner)، پرچم یا تکه‌ای پارچه است که دربردارندهٔ یک نماد، نشان‌واره، شعار، یا پیامی دیگر است.
امروزه معمولاً منظور از بنر پیام‌های تبلیغاتی‌ای است که در سطح وب استفاده می‌شود. این بنرها معمولاً پیام خود را در قالب طرحی هنرمندانه از تصاویر و متون و برای اهداف تبلیغاتی بیان می‌کند. اساساً این گونه بنرها بر اساس تکرار مجموعه‌ای از تصاویر پشت سر هم یا همان تصویر بر ثانیه ساخته می‌شوند که تصاویر یا متون داخل بنر پس از گذشت مثلاً یک ثانیه به اندازه معینی جابجا شده و تشکیل تصویر انیمیشن حاوی تبلیغات را می‌دهند که این تصاویر با پسوند GIF ذخیره می‌شوند و در سر صفحه یا پانوشت یک وب سایت به نمایش در می‌آیند.


چاپ چیست؟
چاپ را در اصطلاح، انتقال مطالب شامل نوشته‌ها، تصاویر، اعداد و علائم بر رو یک حامل فرم و انتقال آن بر روی یک سطح چاپ شونده و تکثر آن به شمارگان زیاد می‌گویند.
 
چاپخانه نیز در لغت به‌معنای محل چاپ کردن و در متون مختلف کلمات مطبعه، دارالطباعه، و باسمه‌خانه به‌عنوان مترادف آن به‌کار رفته‌است. چاپخانه مؤسسه ، مجتمع یا کارگاهی است که از عهدهٔ انجام کارهای چاپی بر روی کاغذ و سایر اشیاء از طریق انواع چاپ برآید و به تعبیری دیگر، محلی است که چاپ کتاب، نشریات، و مانند آن در آنجا انجام می‌گیرد. امروزه، چاپ به عنوان یک فرایند انبوه صنعتی در نظر گرفته می‌شود که بخش اساسی صنعت نشر و بخش مهمی از فعالیت‌های اداری و حکومتی را شامل می‌شود.
واژهٔ چاپ و صورت قدیمی‌تر آن «چهاپ» را برگرفته از واژهٔ مغولی چاو دانسته‌اند که به معنای «فشردن سطحی بر سطح دیگر» است. همچنین «چاپ» در تُرکی به معنی کوبیدن یا حرکت مداوم همراه با کوبش است. چاپ در لغت به‌معنای نقش، اثر، مُهر و نشان آمده‌است و در متون مختلف کلمات طبع، باسمه، و تافت به‌عنوان مترادف آن به‌کار رفته‌است.


ورود صنعت چاپ به ایران
دربارهٔ شروع چاپ سنگی در ایران روایات متعددی وجود دارد، اما روایت قوی‌تر این است که چاپ سنگی را برای نخستین بار میرزا صالح شیرازی در تبریز راه‌اندازی کرد. میرزا صالح که از سوی دولت ایران برای فراگیری هنرهای جدید به اروپا رفته بود، در بازگشت یک دستگاه چاپ سنگی با خود به تبریز آورد که آن را در سال ۱۲۲۵ هجری قمری راه انداخت. چاپخانهٔ سنگی در مدت کوتاهی در تهران، اصفهان و سپس سایر شهرهای ایران تأسیس شد و بیش از ۵۰ سال تنها روش چاپ در ایران بود و تا اواخر دورهٔ قاجار، هر چه در ایران چاپ می‌شد، به روش چاپ سنگی بود. البته هشت سال قبل از ورود چاپ سنگی به ایران چاپ سربی راه‌اندازی شده بود، ولی به علت هزینه و زحمت زیاد آن، پس از ورود چاپ سنگی، کنار گذاشته شد ولی بعدها در دورهٔ قاجار دوباره استفاده از حروف سربی رایج گردید.اولین چاپخانه بروش حروفچینی(چاپخانه حروفی) در اواخر دهه ۱۲۷۰، توسط یوسف اعتصامی(اعتصام الملک آشتیانی پدر پروین اعتصامی) در تبریز دائر گردید.


شیوه های چاپ
حال بعضی از ابداعات چاپ در قرن ۱۹ و ۲۰ م را بررسی نماییم. در دههٔ آخر قرن ۱۸ م تحولاتی در چاپ ایجاد شد؛ از جمله اینکه در همین دوره شخصی به نام آلویز سنفلدر اتریشی چاپ سنگی را برای تکثیر ورقه‌های موسیقی ابداع کرد و به آن به عنوان جایگزینی برای سیاه قلم کاری نگاه کرد. در این روش نگاره به وسیلهٔ یک قلم تیز یا عمل یک اسید بر سطح سنگ ایجاد می‌شود و نگاره با رنگ سیاه بر سطح سنگ خاکستری ترسیم می‌شود. از همین جهت تصور کار نهایی چندان مشکل نبود. در این شیوه روش کار این‌گونه است که قسمت‌هایی را که نمی‌خواستند چاپ شود (روی سنگ) مرطوب می‌کردند و در نتیجه مرکب چاپ که چرب است به آن قسمت‌ها نمی‌چسبید و قسمت‌های خشک مرکب را جذب می‌کردند و بدین صورت سطح آماده چاپ شامل دو قسمت بود:
 
بخش مرطوب (برای قسمت‌های سفید)
بخش خشک (برای قسمت‌های سیاه یا رنگی)
همین شیوه چاپ بود که بعدها به اختراع چاپ افست منجر گردید. اختراع عکاسی شاید بیش از هر عامل دیگر بر چاپ و صنعت تأثیرگذار بود و با وجود اینکه تهدیدی برای روش‌های دستی چاپ به حساب می‌آمد اما با اختراع عکاسی روش حساس کردن سطح فلز و برگرداندن تصویر و حروف و نقوش بر روی آن ابداع شد. این روش جدید منشأ چاپ با کلیشه‌های خطی گردید و در پی پیشرفت عکاسی شیوه‌های گراوور، فتوگراوور و هلیوگراوور ایجاد شدند. در اوایل قرن ۱۹ م ماشین‌هایی ابداع شد که اعمال مختلف چاپ را به‌طور خودکار انجام می‌دادند و در نتیجه سرعت چاپ افزایش یافت تا جایی که ماشین‌های روتاتیو که قادر بودند در یک لحظه هر دو روی کاغذ را چاپ کنند به وجود آمد. با توجه به مطالب گفته شده به‌طور کلی به ۳ روش می‌توان یک نمونه (تصویر یا نوشته) را به چاپ رساند که عبارتند از:
 
چاپ برجسته یا لترپرس یا تایپوگرافی
چاپ گود یا فرورفته یا هیلوگراوور
چاپ مسطح یا پلانوگرافی یا لیتوگرافی


انواع چاپ
چاپ انواع مختلفی دارد که متناسب با آنچه که قرار است چاپ شود و آنچه که بر آن قرار است چاپ شود انتخاب می‌گردد. مهم‌ترین این روش‌های عبارت‌اند از:
 
چاپ افست: عمدتاً برای انتشارات، تبلیغات
چاپ فلکسو: عمدتاً برای بسته‌بندی
چاپ هلیوگراور: عمدتاً برای بسته‌بندی
چاپ سیلک اسکرین: عمدتاً برای تبلیغات چاپهای تفکیکی
چاپ لتر پرس: یکی از روش‌های چاپ برجسته از قدیمی‌ترین روش‌های چاپی است
چاپ دیجیتال: برای همه مصارف، تبلیغاتی و اداری در تیراژ پایین


انواع بنر
بنر وینیل: بنر وینیل خیلی با دوام است و راحت تر تمیز می شود و حداقل تا یک سال دوام می آورد .
 
بنر وینیل شبکه ای: برای آب و هوای مرطوب و باد و بارانی، مثل شمال ایران مناسب است، چرا که به صورت شبکه شبکه طراحی شده است و همین باد را از بنر رد می کند و آسیبی به بنر نمی رساند.
 
لمپوست بنر: لمپوست بنر، گونه ای جدید از سازه های تبلیغاتی است که به دلیل مقاومت و انعطاف پذیری بسیار عالی اش در مقابل تنش های ناشی از وزش باد و باران، می توان از آن در بسیاری از محیط های بیرونی بهره جست. طراحی این سازه به گونه ای است که می تواند از پاره شدن بنر در بادهای شدید جلوگیری نماید. این سازه ضمن افزایش توجه مخاطبان، باعث زیبایی و جذابیت بصری نمای شهری هم می شود. فنرهای به کار رفته در راکت های نگه دارنده این سازه، این امکان را فراهم می سازد که در هنگام وزش باد، بنر در مقابل تنش ناشی از آن انعطاف پذیر باشد و نیروی اعمال شده به بنر از طریق فنر به فک متحرک منتقل شود و در نتیجه بنر تبلیغاتی از آسیب مصون بماند. با توقف وزش باد، فک متحرک به حالت اولیه باز می گردد 
 
چاپ روی لیوان
این روزها چاپ روی لیوان در بین عموم مردم شناخته شده است و لیوان های چاپی بیشتر مورد استفاده هستند. مردم به سفارشی کردن لیوان برای چاپ، برای هر رویداد یا موقعیتی مانند مراسم ازدواج، روز معلم، جشن تولد و غیره بسیار علاقه مند شده اند.
شرکت ها می توانند جهت امور تبلیغاتی و هدایای تبلیغاتی روی لیوان ها لوگو خود را چاپ کنند، یا به مشتریان خود به عنوان هدیه اهدا کنند و یا به کارمندان خود هدیه دهند.
هر فردی می تواند به عنوان هدیه عکس های اشخاص مختلف را به روی لیوان چاپ کند. مثلا می توانید عکس شخص مورد علاقه یا خانواده خود را در موقعیت های مختلف مانند روز پدر، روز مادر، سالگرد ازدواج و جشن تولد روی لیوان چاپ کنید و یک هدیه زیبا، ماندگار و خلاقانه تولید نمایید.
شرکت ها برای یکی از روش های تبلیغاتی خود می توانند در حجم بالایی برند خود را روی لیوان چاپ کنند. این نوع تبلیغ هم خلاقانه هست هم می تواند سال ها به عنوان یک تبلیغ ماندگار از شرکت و برند شما در دستان مشتریان شما باشد.
 بدلیل قیمت بصرفه در مقایسه با کالای درجه یک و همچنین دقت و ظرافت در انجام پروسه چاپ و بکارگیری جوهر و کاغذ های مرغوب چاپخانه بابایی را از دیگران متفاوت کرده است. لیوان های ارائه شده هم استفاده تزیینی بعنوان لیوان اختصاصی بر مصرف روزمره دارند و هم بعنوان لیوان تبلیغاتی با چاپ طرح دلخواه در تعداد بالا مورد استفاده قرار می گیرند.کاملا قابل شستشو می باشند و با چاپ مادام العمر در صورت رعایت برخی نکات ارائه می شوند.

کیفیت چاپ روی لیوان به موارد زیر بستگی دارد:
-    نوع بستر چاپ
-    کیفیت دستگاه هیت پرس
-    جوهر چاپ
-    جنس کاغذ
 
چاپ روی لباس 
چاپ سیلک‌اسکرین یا «چاپ سیلک» روشی برای چاپ تصویر است. در این روش از پارچه با توری با سوراخ‌های بسیار ریز استفاده می‌شود. توری در قابی ثابت می‌شود. تصویر مورد نظر روی این توری نقش می‌شود. سپس بخش‌هایی از تصویر که نباید رنگ بخورد با ماده‌ای مسدود کنندهلاک حساس پوشیده می‌شود. این قاب توری را در این حالت شابلون یا کلیشه می‌نامند. سپس زیرکار را با فشار کاردک یا غلتک به سطح چاپ شونده منتقل می‌کنند. رنگ یا زیرکار فقط از بخش‌هایی که مسدود نشده یه کاغذ یا سطح چاپ شونده منتقل می‌شود و تصویر روی آن ظاهر می‌گردد.
 
با این روش می‌توان بر روی مواد مختلف چاپ‌های تک‌رنگ یا چندرنگ صورت داد. با سیلک‌اسکرین می‌توان روی انواع مواد مانند پارچه و چینی و سرامیک و فلز و غیره تصویر چاپ کرد. با چاپ سیلک می‌توان روی اجسام با شکلهای مدور و غیر مسطح نیز چاپ نمود که از این نظر در بین روشهای چاپی منحصربه‌فرد است. این نوع چاپ برای چاپ تبلیغی بر روی اشیای گوناگون مثل تقویم و سررسید و لیوان و کاغذ بکار می‌رود.
 
چاپ سیلک انواع مختفی دارد که شامل:
 
چاپ معمولی
چاپ با لاک حساس برجسته آبی
چاپ ترام
چاپ پلاستی زول
و… می‌باشد.

چاپ روی قاب موبایل
شما می توانید قاب موبایل با طرح اختصاصی و انتخابی برای استحکام و حتی زیبایی هر چه بیشتر موبایل خود داشته باشید. قاب های موبایل در دو نوع قاب از نظر جنس که یکی قاب هارد یا قاب سخت و دیگری قاب ژله ای است, می توان دسته بندی کرد. این نوع قاب ها با داشتن اماکن چاپ هر عکس و تصویری با هر طیف رنگی , زیبایی خارق العاده ای به بدنه گوشی موبایل می دهند. این قاب ها برای بیشتر مدل های گوشی های موبایل تولید شده در چند سال اخیر موجود می باشند و مدل های موجود شامل انواع گوشی های آیفون , انواع گوشی های سامسونگ, هواوی , ال جی , اچ تی سی و ... موجود می باشند.
قاب های موبایل دو بعدی از دو قسمت تشکیل شده اند , یک قسمت فریم ساخته شده از جنس پلاستیک درجه یک سخت یا ژله های است و قسمت دیگر آلومینیوم مخصوص چاپ سفید رنگ است که طرح شما بر روی آن آلومینیوم چاپ می شود و نهایتا بر روی بدنه پلاستیکی چسبانده می شود. تفاوت دو مدل قاب هارد و ژله ای فقط و فقط در لبه های بیرونی این قاب ها هستند , که لبه بیرونی قاب گوشی ژله ای , پلاستیک نرم و انعطاف پذیر است اما در قاب هارد یا سخت این لبه از پلاستیک سخت ساخته شده است.
قسمت پشتی هر دو مدل قاب سخت و ژله ای از پلاستیک سخت ساخته شده است که آلومینیوم چاپ شده بر روی آن سوار می شود. لازم به ذکر است که امکان چاپ بر روی قاب های تهیه شده توسط شما نمی باشد , به این دلیل که این قاب ها طوری ساخته شده اند که امکان سوار شدن آلومینیوم چاپی بر روی آنها ممکن است و هر بدنه فقط و فقط با یک آلومینیوم قابل چاپ پک و بسته بندی می شود. قاب های گوشی در دو رنگ سفید و مشکی موجود می باشند.
چاپ روی قاب های موبایل ژله ای با بدنه مشکی رنگ که دور تا دور آن پلاستیک نرم وظریف ژله ای شکل کشیده شده یکی از انواع پر فروش گارد های موبایل می باشد که بسیار مقاوم در برابر ضربه می باشد.به دلیل مشکی بودن بدنه قاب مناسب برای هر رنگ موبایل می باشد و چاپ بر روی آن کاملا براق و شفاف می شود.کافیست عکس یا طرح دلخواه خود را برای ما ارسال کنید و از میان 100 مدل قاب موبایل تهیه شده توسط ما یکی را انتخاب کنید.
قاب های ژله ای مشکی یا قاب های TPU از جنس پلی اورتان ارتجاعی یا نرم هستند یعنی پس منقبض شدن در اثر ضربه خوردن به حالت اول خود بر خواهند گشت و از دیگر ویژگی قسمت ژله ای این مدل قاب های موبایل این است که چربی را به خود جذب نمی کنند.

 

مارا دنبال کنید.

شما میتوانید، محصولات، نمونه کارها، تخفیفات ویژه و خدمات چاپ بنر اصفهان را دنبال کنید.